Резултати

еНаука >  Резултати >  Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability
Назив: Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability
Аутори: Gubić, J.  ; Živković, J. ; Cvetković B.  ; Filipović V.  ; Nićetin M.; Lončar B.; Šarić Lj.  
Година: 2013
Публикација: International congress engineering, materials and management in the processing industry (Jahorina 2013 )
ISSN: 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор
Издавач: University of Bucharest, Romania
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 254-259
WoS-ID: 000318221200011
Scopus-ID: 2-s2.0-84881525734
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/374881
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/309
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8741
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

9
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.