Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages
Назив: | The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages | Аутори: | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija | Година: | 2018 | Публикација: | Facta Universitatis, Series: Physics, Chemistry and Technology | ISSN: | 0354-4656 Facta Universitatis: Series Physics, Chemistry and Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Niš: University of Niš | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 16 br. 1, Special Issue str. 125-125 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375012 | URL: | https://www.iseoils.com/images/documents/boa/ISEO_book-of-abstract_2018.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.