Резултати

еНаука >  Резултати >  Isolation and characterization of autochthonous strains of lactic acid bacteria isolated from sjenica cheese
Назив: Isolation and characterization of autochthonous strains of lactic acid bacteria isolated from sjenica cheese
Izolacija i karakterizacija autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izdvojenih iz sjeničkog sira
Аутори: Radulović, Zorica  ; Martinović, Aleksandra; Obradović, Dragojlo B.
Година: 2003
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1-2 str. 142-142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375194
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/662
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.