Резултати
еНаука >
Резултати >
Isolation and characterization of autochthonous strains of lactic acid bacteria isolated from sjenica cheese
Назив: | Isolation and characterization of autochthonous strains of lactic acid bacteria isolated from sjenica cheese Izolacija i karakterizacija autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izdvojenih iz sjeničkog sira |
Аутори: | Radulović, Zorica ![]() ![]() |
Година: | 2003 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 1-2 str. 142-142 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375194 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/662 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.