Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of probiotics in cheese manufacturing - state, perspective
Назив: Application of probiotics in cheese manufacturing - state, perspective
Primena probiotika u proizvodnji sireva - stanje i perspektive
Аутори: Obradović, Dragojlo B.; Radin, Dragoslava  ; Pudja, Predrag; Karić, Andjelka S.
Година: 2003
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1-2 str. 7-10
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/643
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375318
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.