Резултати

еНаука >  Резултати >  Functional properties of different commercial cheeses
Назив: Functional properties of different commercial cheeses
Funkcionalne karakteristike različitih vrsta komercijalnih sireva
Аутори: Djerovski, Jelena; Kolar, Branislav M.; Pudja, Predrag
Година: 2006
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1-2 str. 19-24
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375424
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/153521676#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1285
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.