Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspect
Naziv: The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspect
Ispitivanje kvaliteta kajmaka - hemijski, mikrobiološki i senzorni aspekt
Autori: Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica  ; Radin, Dragoslava  ; Radovanović, Mira  ; Pudja, Predrag
Godina: 2006
Publikacija: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 17 br. 1-2 str. 25-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375533
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1268
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.