Резултати

еНаука >  Резултати >  The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspect
Назив: The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspect
Ispitivanje kvaliteta kajmaka - hemijski, mikrobiološki i senzorni aspekt
Аутори: Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica  ; Radin, Dragoslava  ; Radovanović, Mira  ; Pudja, Predrag
Година: 2006
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1-2 str. 25-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375533
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1268
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.