Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry, Meat Products
Назив: Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry, Meat Products
Аутори: Spirić, Danka  ; Vesna Janković  ; Branka Borović  ; Branko Velebit  ; Radmila Mitrović  ; Brankica Lakićević  ; Tatjana Baltić  
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference
Издавач: Institute of Meat Technology, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 331-334
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/376283
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.