Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant capacity of yellow and black soybean seed coat and dehulled bean in relation to distributions of isoflavones, anthocyanins and phenolic acids
Назив: Antioxidant capacity of yellow and black soybean seed coat and dehulled bean in relation to distributions of isoflavones, anthocyanins and phenolic acids
Аутори: Žilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Arda Serpen; Perić, Vesna  ; Gül Akıllıoğlu
Година: 2013
Публикација: First Legume Society Conference “2013: A Legume Odyssey”
Издавач: International Legume Society and Institute of Field and Vegitable Crops, Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80417-44-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 67-67
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/376356
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.