Резултати

еНаука >  Резултати >  Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji
Назив: Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji
Аутори: Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Vučurović, Vesna M.  ; Muzalevski, Ana B. 
Година: 2017
Публикација: Proceedings/Zbornik 5. Međunarodna konferencija posleubirajuće i prehrambene tehnologije INOPTEP 2017
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Vršac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-393-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 281-282
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/379295
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.