Резултати
еНаука >
Резултати >
Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji
Назив: | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji | Аутори: | Puškaš, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings/Zbornik 5. Međunarodna konferencija posleubirajuće i prehrambene tehnologije INOPTEP 2017 | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Vršac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-393-3![]() ![]() |
Колација: | str. 281-282 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/379295 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.