Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis
Назив: | Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis | Аутори: | Šoronja-Simović, Dragana ; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Mišan, Aleksandra ; Pajin, Biljana ; Jevrić, Lidija ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja ; Kovačević, Strahinja | Година: | 2017 | Публикација: | European Food Research and Technology | ISSN: | 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Springer link | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 243 br. 2 str. 239-246 | DOI: | 10.1007/s00217-016-2739-4 | WoS-ID: | 000393688700006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84976406994 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/88 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380269 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4230 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.