Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis
Назив: Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis
Аутори: Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Mišan, Aleksandra  ; Pajin, Biljana  ; Jevrić, Lidija  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja  ; Kovačević, Strahinja  
Година: 2017
Публикација: European Food Research and Technology
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer link
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 243 br. 2 str. 239-246
DOI: 10.1007/s00217-016-2739-4
WoS-ID: 000393688700006
Scopus-ID: 2-s2.0-84976406994
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/88
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380269
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4230
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.