| Назив: | Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis |
Аутори: | Šoronja-Simović, Dragana ; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Mišan, Aleksandra ; Pajin, Biljana ; Jevrić, Lidija ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja ; Kovačević, Strahinja  |
Година: | 2017 |
Публикација: | European Food Research and Technology |
ISSN: | 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | Springer link |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 243 br. 2 str. 239-246 |
DOI: | 10.1007/s00217-016-2739-4 |
WoS-ID: | 000393688700006 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84976406994 |
URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/88 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380269 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4230 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |