Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzyme production by solid-state fermentation on soybean meal: A comparative study of conventional and ultrasound-assisted extraction methods
Назив: Enzyme production by solid-state fermentation on soybean meal: A comparative study of conventional and ultrasound-assisted extraction methods
Аутори: Salim, Abdalla Ali; Grbavčić, Sanja; Šekuljica, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Jovanović, Jelena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Luković, Nevena  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2019
Публикација: Biotechnology and Applied Biochemistry
ISSN: 0885-4513 Biotechnology and Applied Biochemistry Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 3 str. 361-368
DOI: 10.1002/bab.1732
WoS-ID: 000476792600011
Scopus-ID: 2-s2.0-85061254940
PMID: 30694578
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380824
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4065
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

12
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
7
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.