Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of general proteolytic, milk clotting and antifungal activity of Ficus carica latex during fruit ripening
Назив: Characterisation of general proteolytic, milk clotting and antifungal activity of Ficus carica latex during fruit ripening
Аутори: Rašković, Brankica; Lazić, Jelena O.  ; Polović, Natalija  
Година: 2016
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Blackwell, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 96 br. 2 str. 576-582
DOI: 10.1002/jsfa.7126
WoS-ID: 000367223100027
Scopus-ID: 2-s2.0-84952629558
PMID: 25664689
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2017
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/972
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3397
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381010
Пројекат: Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

38
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
27
OpenCitations
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.