Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterisation of general proteolytic, milk clotting and antifungal activity of Ficus carica latex during fruit ripening
Назив: | Characterisation of general proteolytic, milk clotting and antifungal activity of Ficus carica latex during fruit ripening | Аутори: | Rašković, Brankica; Lazić, Jelena O. ; Polović, Natalija | Година: | 2016 | Публикација: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ISSN: | 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley-Blackwell, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 96 br. 2 str. 576-582 | DOI: | 10.1002/jsfa.7126 | WoS-ID: | 000367223100027 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84952629558 | PMID: | 25664689 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2017 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/972 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3397 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381010 |
Пројекат: | Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.