Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of new insoluble dietary fibres from triticale as supplement in yoghurt - effects on physico-chemical, rheological and quality properties
Назив: Application of new insoluble dietary fibres from triticale as supplement in yoghurt - effects on physico-chemical, rheological and quality properties
Аутори: Miočinović, Jelena  ; Tomić, Nikola  ; Dojnov, Biljana  ; Tomašević, Igor  ; Stojanović, Sanja  ; Đekić, Ilija  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2018
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 98 br. 4 str. 1291-1299
DOI: 10.1002/jsfa.8592
WoS-ID: 000424277100005
Scopus-ID: 2-s2.0-85030221438
PMID: 28758215
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2080
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381017
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2968
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4746
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4746
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2469
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3171
Пројекат: Proizvodnja, izolovanje i karakterizacija enzima i malih molekula i njihova primena u rastvornom i imobilizovanom obliku u biotehnologiji hrane, biogorivima i zaštititi životne sredine (RS-172048)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

21
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
14
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.