Резултати
Назив: | Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes | Аутори: | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Yeast | ISSN: | 1097-0061![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 32 br. 1 str. 173-216 | DOI: | 10.1002/yea.3042 | WoS-ID: | 000348862300015 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84922650026 | PMID: | 25267117 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3017 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3813 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6062 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381121 |
Пројекат: | BIOFLAVOURCOST Ac-tion FA0907,‘Yeastflavour production–new biocatalystsand novel molecular mechanisms’. | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |