Резултати

еНаука >  Резултати >  Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes
Назив: Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes
Аутори: Nedović, Viktor  ; Gibson, Brian; Mantzouridou, Th.F.; Bugarski, Branko  ; Đorđević, V.  ; Kalušević, Ana ; Paraskevopoulou, Adamantini; Sandell, Mari; Šmogrovičová, D.; Yilmaztekin, Murat
Година: 2015
Публикација: Yeast
ISSN: 1097-0061 Yeast Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 1 str. 173-216
DOI: 10.1002/yea.3042
WoS-ID: 000348862300015
Scopus-ID: 2-s2.0-84922650026
PMID: 25267117
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3017
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3813
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6062
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381121
Пројекат: BIOFLAVOURCOST Ac-tion FA0907,‘Yeastflavour production–new biocatalystsand novel molecular mechanisms’.
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

60
SCOPUSTM
15
PubMed CentralTM
18
OpenCitations
53
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца