Назив: | Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица |
Остали називи: | Polyphenols impact on quality, safety and shelf life of fermented sausages |
Аутори: | Nikolić, Aleksandra |
Ментор: | Vasilev, Dragan ; Đorđević, Vesna |
Остала ауторства: | Dimitrijević, Mirjana ; Mirilović, Milorad ; Parunović, Nenad |
Година: | 2020 |
Публикација: | Универзитет у Београду |
Издавач: | Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине |
Тип резултата: | Докторска дисертација |
VBS COBISS: | 30644745 |
URI: | http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=30644745 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17788 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7861 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381356 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23164/bdef:Content/download https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3996 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) Molekularno-genetička i ekofiziološka istraživanja u zaštiti autohtonih animalnih genetičkih resursa, očuvanju dobrobiti, zdravlja i reprodukcije gajenih životinja i proizvodnji bezbedne hrane (RS-46002) Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |