Резултати

еНаука >  Резултати >  Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица
Назив: Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица
Остали називи: Polyphenols impact on quality, safety and shelf life of fermented sausages
Аутори: Nikolić, Aleksandra  
Ментор: Vasilev, Dragan  ; Đorđević, Vesna  
Остала ауторства: Dimitrijević, Mirjana  ; Mirilović, Milorad  ; Parunović, Nenad  
Година: 2020
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 30644745
URI: http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=30644745
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17788
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7861
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381356
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23164/bdef:Content/download
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3996
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Molekularno-genetička i ekofiziološka istraživanja u zaštiti autohtonih animalnih genetičkih resursa, očuvanju dobrobiti, zdravlja i reprodukcije gajenih životinja i proizvodnji bezbedne hrane (RS-46002)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца