Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbage
Назив: Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbage
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Gubić, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, Jasmina
Година: 2013
Публикација: III International Congress Engineering, Environment and Materials in Processing Industry (3; Jahorina; 2013 )
Издавач: Zvornik: University od East Sarajevo, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-11-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 254-259
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/382069
URL: http://kongres.tfzv.org/en/files/Proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.