Резултати

еНаука >  Резултати >  Biological effects of red wine polyphenols
Назив: Biological effects of red wine polyphenols
Аутори: Leskovac, Andreja R.  ; Petrović, Sandra Ž.  ; Bojana Stanimirović; Pejin, Boris M.  ; Živoslav Tešić
Година: 2018
Публикација: Proceedings of the 6th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality
Издавач: The Society of Physical Chemists of Serbia; Vinča Institute of Nuclear Sciences, University of Belgrade, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-148-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 155-158
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/384298
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.