Резултати

еНаука >  Резултати >  Stability of carotenoids in pumpkin during the different heat treatments
Назив: Stability of carotenoids in pumpkin during the different heat treatments
Аутори: Paunović, Dragana M.  ; Jovana Marković  ; Evica Ivanović  ; Rabrenović, Biljana B.  ; Saša Despotović  ; Nebojša Banjac  
Година: 2019
Публикација: 1st International Conference on Advanced Production and Processing
Издавач: Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 32-32
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385048
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6891
Пројекат: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Развој технологије производње црвеног вина и дијететских производа из вина богатих биолошки активним полифенолима са кардиопротективним дејствима
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца