Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stability of carotenoids in pumpkin during the different heat treatments
Naziv: Stability of carotenoids in pumpkin during the different heat treatments
Autori: Paunović, Dragana M.  ; Jovana Marković  ; Evica Ivanović  ; Rabrenović, Biljana B.  ; Saša Despotović  ; Nebojša Banjac  
Godina: 2019
Publikacija: 1st International Conference on Advanced Production and Processing
Izdavač: Novi Sad, Serbia
Tip rezultata: Ostalo
ISBN: 978-86-6253-102-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 32-32
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385048
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6891
Projekat: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Развој технологије производње црвеног вина и дијететских производа из вина богатих биолошки активним полифенолима са кардиопротективним дејствима
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca