Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages
Назив: Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. 
Година: 2017
Публикација: 48th International Symposium on Essentials Oils
Издавач: Pecs, Hungary
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 158-158
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385220
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.