Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages
Назив: Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. 
Година: 2017
Публикација: 48th International Symposium on Essentials Oils
Издавач: Pecs, Hungary
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 158-158
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385220
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.