Резултати
еНаука >
Резултати >
Authentication of Serbian fruit brandies using optical and synchronous fluorescencespectroscopy coupled with chemometric tools
Назив: | Authentication of Serbian fruit brandies using optical and synchronous fluorescencespectroscopy coupled with chemometric tools | Аутори: | Lenhardt Acković, Lea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Book of abstracts | Издавач: | Elsevier, Holandija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 55-55 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385275 | URL: | https://www.elsevier.com/events/conferences/food-chemistry-conference/about | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.