Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial and antioxidant acitivity of the wine made from grape variety Prokupac with addition of aromatic herbs
Назив: Antimicrobial and antioxidant acitivity of the wine made from grape variety Prokupac with addition of aromatic herbs
Аутори: Lakićević H.S; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; Đorđević S. A.; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Lazić L. M.
Година: 2019
Публикација: 4th International Conference on Natural Products Utilization: From Plants to Pharmacy Shelf
ISSN: 2682-9487
Издавач: Albena, Bulgaria
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 227-227
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385290
URL: http://www.icnpu.com/2019/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.