Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial and antioxidant acitivity of the wine made from grape variety Prokupac with addition of aromatic herbs
Назив: | Antimicrobial and antioxidant acitivity of the wine made from grape variety Prokupac with addition of aromatic herbs | Аутори: | Lakićević H.S; Karabegović, Ivana T. ; Nikolić, Nada Č. ; Đorđević S. A.; Stamenković Stojanović, Sandra J. ; Lazić L. M. | Година: | 2019 | Публикација: | 4th International Conference on Natural Products Utilization: From Plants to Pharmacy Shelf | ISSN: | 2682-9487 | Издавач: | Albena, Bulgaria | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 227-227 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/385290 | URL: | http://www.icnpu.com/2019/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.