Резултати

еНаука >  Резултати >  The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses
Назив: The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses
Karakterizacija autohtonih bakterija mlečne kiseline izolovanih iz belih sireva u salamuri
Аутори: Radulović, Zorica  ; Radin, Dragoslava  ; Barać, Miroljub  ; Djerovski, Jelena; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo
Година: 2009
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 3-4 str. 37-41
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1971
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/386347
М-категорија: 
53M53 - Рад у нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.