Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses
Naziv: The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses
Karakterizacija autohtonih bakterija mlečne kiseline izolovanih iz belih sireva u salamuri
Autori: Radulović, Zorica  ; Radin, Dragoslava  ; Barać, Miroljub  ; Djerovski, Jelena; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo
Godina: 2009
Publikacija: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Pretraži identifikator
Izdavač: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 50 br. 3-4 str. 37-41
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1971
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/386347
M-kategorija: 
53M53 - Rad u nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.