Резултати

еНаука >  Резултати >  Broiler meat quality: Protein and lipids of muscle tissue
Назив: Broiler meat quality: Protein and lipids of muscle tissue
Аутори: Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Zlatica Pavlovski; Petrović, Milun D.  ; Dosković, Vladimir  ; Rakonjac, Simeon  
Година: 2010
Публикација: African Journal of Biotechnology
ISSN: 1684-5315 African Journal of Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Academic publishing.
Тип резултата: Научна критика и полемика
Колација: vol. 9 br. 54 str. 9177-9182
WoS-ID: 000291254900014
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20139
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/386773
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

26
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.