| Назив: | Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour |
Аутори: | Jovanović, Marina ; Petrović, Marija ; Miočinović, Jelena ; Zlatanović, Snežana ; Laličić-Petronijević, Jovanka ; Mitić-Culafić, Dragana ; Gorjanović, Stanislava  |
Година: | 2020 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI, BASEL |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 9 br. 6 str. 763-763 |
DOI: | 10.3390/foods9060763 |
WoS-ID: | 000551525400001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85087831375 |
PMID: | 32531907 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387178 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5262 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/726 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3624 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5262 |
Пројекат: | Innovation Fund of the Republic of Serbia (TTF Program) [1076] Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051) Institute of General and Physical Chemistry, Belgrade, Serbia |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |