Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour
Назив: Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour
Аутори: Jovanović, Marina  ; Petrović, Marija  ; Miočinović, Jelena  ; Zlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Mitić-Culafić, Dragana  ; Gorjanović, Stanislava  
Година: 2020
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI, BASEL
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 6 str. 763-763
DOI: 10.3390/foods9060763
WoS-ID: 000551525400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85087831375
PMID: 32531907
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387178
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5262
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/726
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3624
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5262
Пројекат: Innovation Fund of the Republic of Serbia (TTF Program) [1076]
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051)
Institute of General and Physical Chemistry, Belgrade, Serbia
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

57
SCOPUSTM
17
PubMed CentralTM
18
OpenCitations
52
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца