Резултати
еНаука >
Резултати >
Physicochemical Composition and Nutritional Properties of Deer Burger Enhanced with Healthier Oils
Назив: | Physicochemical Composition and Nutritional Properties of Deer Burger Enhanced with Healthier Oils | Аутори: | Vargas-Ramella, Marcio; Munekata, Paulo E.S.; Pateiro, Mirian; Franco, Daniel; Campagnol, Paulo C.B.; Tomašević, Igor ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M. | Година: | 2020 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Издавач: | MDPI, BASEL | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 5 str. 571-571 | DOI: | 10.3390/foods9050571 | WoS-ID: | 000542281300026 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85084307910 | PMID: | 32375313 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5286 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387181 |
Пројекат: | Ministerio de Economia y Competitividad (Retos-Colaboracion program Project INCYDEN) [RTC-2016-5327-2] |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |