Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical Composition and Nutritional Properties of Deer Burger Enhanced with Healthier Oils
Назив: Physicochemical Composition and Nutritional Properties of Deer Burger Enhanced with Healthier Oils
Аутори: Vargas-Ramella, Marcio; Munekata, Paulo E.S.; Pateiro, Mirian; Franco, Daniel; Campagnol, Paulo C.B.; Tomašević, Igor  ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M.
Година: 2020
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI, BASEL
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 5 str. 571-571
DOI: 10.3390/foods9050571
WoS-ID: 000542281300026
Scopus-ID: 2-s2.0-85084307910
PMID: 32375313
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5286
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387181
Пројекат: Ministerio de Economia y Competitividad (Retos-Colaboracion program
Project INCYDEN) [RTC-2016-5327-2]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

56
SCOPUSTM
34
PubMed CentralTM
37
OpenCitations
48
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца