Резултати
еНаука >
Резултати >
Instant coffee with high chlorogenic acid levels protects humans against oxidative damage of macromolecules
Назив: | Instant coffee with high chlorogenic acid levels protects humans against oxidative damage of macromolecules | Аутори: | Hoelzl, Christine; Knasmüller, Siegfried; Wagner, Karl-Heinz; Elbling, Leonilla; Huber, Wolfgang; Kager, Nina; Ferk, Franziska; Ehrlich, Veronika; Nersesyan, Armen; Neubauer, Oliver; | Година: | 2010 | Публикација: | Molecular Nutrition and Food Research | ISSN: | 1613-4125 Molecular Nutrition and Food Research Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 12 str. 1722-1733 | DOI: | 10.1002/mnfr.201000048 | WoS-ID: | 000285428300003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-78449270685 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387724 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
124
SCOPUSTM
SCOPUSTM
111
OpenCitations
OpenCitations
107
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.