Резултати

еНаука >  Резултати >  Instant coffee with high chlorogenic acid levels protects humans against oxidative damage of macromolecules
Назив: Instant coffee with high chlorogenic acid levels protects humans against oxidative damage of macromolecules
Аутори: Hoelzl, Christine; Knasmüller, Siegfried; Wagner, Karl-Heinz; Elbling, Leonilla; Huber, Wolfgang; Kager, Nina; Ferk, Franziska; Ehrlich, Veronika; Nersesyan, Armen; Neubauer, Oliver;
Година: 2010
Публикација: Molecular Nutrition and Food Research
ISSN: 1613-4125 Molecular Nutrition and Food Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 12 str. 1722-1733
DOI: 10.1002/mnfr.201000048
WoS-ID: 000285428300003
Scopus-ID: 2-s2.0-78449270685
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387724
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

124
SCOPUSTM
111
OpenCitations
107
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.