Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj mikrovinifikacije na anti α-glukozidaznu aktivnost vina od maline
Назив: Uticaj mikrovinifikacije na anti α-glukozidaznu aktivnost vina od maline
Аутори: Čakar, Uroš  ; Grozdanić, Nađa; Petrović, Aleksandar V.  ; Pejin, Boris  ; Nastasijević, Branislav J.  ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita  
Година: 2018
Публикација: Unifood Conference
Издавач: Univerzitet u Beogradu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 168-168
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388080
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.