Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj mikrovinifikacije na anti α-glukozidaznu aktivnost vina od maline
Naziv: Uticaj mikrovinifikacije na anti α-glukozidaznu aktivnost vina od maline
Autori: Čakar, Uroš  ; Grozdanić, Nađa; Petrović, Aleksandar V.  ; Pejin, Boris  ; Nastasijević, Branislav J.  ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita  
Godina: 2018
Publikacija: Unifood Conference
Izdavač: Univerzitet u Beogradu
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7522-060-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 168-168
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388080
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.