Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics
Назив ![]() | Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics | Аутори: | Obradović, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Thirteenth Young Researches Conference – Materials Science and Engineering | Издавач: | Materials Research Society of Serbia; Institute of Technical Sciences of SASA, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80321-30-1![]() ![]() |
Колација: | str. 3-3 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388805 | URL: | http://www.mrs-serbia.org.rs/13conference.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.