Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality Management Key Processes in the Baking Industry
Назив: Quality Management Key Processes in the Baking Industry
Аутори: Marić, Aleksandar ; Arsovski, Slavko ; Mijailović, Snežana  
Година: 2011
Публикација: Conference Manual / 5. International Quality Conference, May 20 2011, Kragujevac
Издавач: Kragujevac : Faculty of Mechanical Engineering, Center for Quality
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-86663-68-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 665-672
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/389013
URL: http://www.cqm.rs/2011/cd/5iqc/pdf/083.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.