Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of non-gluten proteins and transglutaminase on dough rheological properties and quality of bread based on millet (Panicum miliaceum) flour
Назив: Effect of non-gluten proteins and transglutaminase on dough rheological properties and quality of bread based on millet (Panicum miliaceum) flour
Аутори: Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Belović, Miona  
Година: 2020
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 118 str. 108852-108852
DOI: 10.1016/j.lwt.2019.108852
WoS-ID: 000503313900124
Scopus-ID: 2-s2.0-85075754123
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/391999
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

54
SCOPUSTM
15
OpenCitations
41
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.