Резултати
еНаука >
Резултати >
Partial replacement of fat with oat and wheat bran gels: Optimization study based on rheological and textural properties
Назив: | Partial replacement of fat with oat and wheat bran gels: Optimization study based on rheological and textural properties | Аутори: | Milićević, Nataša ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Šarić, Bojana ; Pezo, Lato ; Sakač, Marijana ; Pajin, Biljana | Година: | 2017 | Публикација: | Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) | ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 86 str. 377-384 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2017.08.004 | WoS-ID: | 000412034900049 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85040033146 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/519 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2328 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392059 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131056&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
15
SCOPUSTM
SCOPUSTM
9
OpenCitations
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.