Резултати

еНаука >  Резултати >  Partial replacement of fat with oat and wheat bran gels: Optimization study based on rheological and textural properties
Назив: Partial replacement of fat with oat and wheat bran gels: Optimization study based on rheological and textural properties
Аутори: Milićević, Nataša  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Šarić, Bojana  ; Pezo, Lato  ; Sakač, Marijana  ; Pajin, Biljana  
Година: 2017
Публикација: Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 86 str. 377-384
DOI: 10.1016/j.lwt.2017.08.004
WoS-ID: 000412034900049
Scopus-ID: 2-s2.0-85040033146
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/519
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2328
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392059
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131056&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

15
SCOPUSTM
9
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.