Резултати

еНаука >  Резултати >  Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties
Назив: Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties
Аутори: Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ;
Година: 2020
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 130 str. Article number 109661
DOI: 10.1016/j.lwt.2020.109661
WoS-ID: 000552064900067
Scopus-ID: 2-s2.0-85086405825
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392238
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/729
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

54
SCOPUSTM
26
OpenCitations
45
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца