Резултати
еНаука >
Резултати >
Lipid oxidative changes in chitosan-oregano coated traditional dry fermented sausage Petrovská klobása
Назив: | Lipid oxidative changes in chitosan-oregano coated traditional dry fermented sausage Petrovská klobása | Аутори: | Hromiš, Nevena ; Šojić, Branislav ; Lazić, Vera ; Petrović, Ljiljana ; Mandić, Anamarija ; Sedej, Ivana ; Tomović, Vladimir | Година: | 2013 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 93 br. 3 str. 767-770 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2012.11.043 | WoS-ID: | 000314735100055 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84871488529 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9088 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392300 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
40
SCOPUSTM
SCOPUSTM
25
OpenCitations
OpenCitations
32
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.