Резултати

еНаука >  Резултати >  Lipid oxidative changes in chitosan-oregano coated traditional dry fermented sausage Petrovská klobása
Назив: Lipid oxidative changes in chitosan-oregano coated traditional dry fermented sausage Petrovská klobása
Аутори: Hromiš, Nevena  ; Šojić, Branislav  ; Lazić, Vera ; Petrović, Ljiljana ; Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Tomović, Vladimir  
Година: 2013
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 93 br. 3 str. 767-770
DOI: 10.1016/j.meatsci.2012.11.043
WoS-ID: 000314735100055
Scopus-ID: 2-s2.0-84871488529
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9088
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392300
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

40
SCOPUSTM
25
OpenCitations
32
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.