Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant and antibacterial activity of the beverage obtained by fermentation of sweetened lemon balm (Melissa offi cinalis L.) tea with symbiotic consortium of bacteria and yeasts
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant and antibacterial activity of the beverage obtained by fermentation of sweetened lemon balm (Melissa offi cinalis L.) tea with symbiotic consortium of bacteria and yeasts | Аутори: | Ranitović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Food Technology and Biotechnology | ISSN: | 1330-9862![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 4 str. 420-429 | DOI: | 10.17113/ftb.52.04.14.3611 | WoS-ID: | 000347764200005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84919970946 | PMID: | 27904315 | PMCID: | PMC5079149 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/393511 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6863 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.