Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage
Назив: Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage
Аутори: Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012101-012101
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012101
WoS-ID: 000509758800101
Scopus-ID: 2-s2.0-85074648967
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/393523
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9881
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

6
SCOPUSTM
2
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.