Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of stability of seed oil and protein content in confectionery hybrids using the apple AMMI analysis
Назив: Assessment of stability of seed oil and protein content in confectionery hybrids using the apple AMMI analysis
Аутори: Hladni, Nada  ; Salgam, Samet; Zorić, Miroslav  ; Miladinović, Dragana  ; Jocić, Siniša  ; Marjanović-Jeromela, Ana  ; Terzić, Sreten  ; Jocković, Milan  ; Cvejić, Sandra  ; Dedić, Boško  ;
Година: 2022
Публикација: Proceedings, 20th International Sunflower Conference, 20-23 June 2022, Novi Sad, Serbia
Издавач: Paris : International Sunflower Association
Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80417-89-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 194-194
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398584
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2894
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad) (RS-200032)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца