Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Assessment of stability of seed oil and protein content in confectionery hybrids using the apple AMMI analysis
Naziv: Assessment of stability of seed oil and protein content in confectionery hybrids using the apple AMMI analysis
Autori: Hladni, Nada  ; Salgam, Samet; Zorić, Miroslav  ; Miladinović, Dragana  ; Jocić, Siniša  ; Marjanović-Jeromela, Ana  ; Terzić, Sreten  ; Jocković, Milan  ; Cvejić, Sandra  ; Dedić, Boško  ;
Godina: 2022
Publikacija: Proceedings, 20th International Sunflower Conference, 20-23 June 2022, Novi Sad, Serbia
Izdavač: Paris : International Sunflower Association
Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-80417-89-9 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 194-194
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398584
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2894
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad) (RS-200032)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca