Резултати

еНаука >  Резултати >  Deaeration method for imidacloprid determination on glassy carbon electrode.
Назив: Deaeration method for imidacloprid determination on glassy carbon electrode.
Аутори: Đurović, Ana  ; Stojanović, Zorica S.  ; Grahovac, Nada L.  ; Kravić, Snežana  ; Suturović, Zvonimir ; Švarc-Gajić, Jaroslava V.  ; Milanović, Spasenija 
Година: 2014
Публикација: Proceedings, II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” (FoodTech Congress), Novi Sad, 28-30.10. 2014.
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 171-175
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400945
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3307
URL: https://microbio.csic.es/wp-content/uploads/2022/05/II-Food-Tech-International-Congress-Proceedings.pdf
Пројекат: Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.