Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Deaeration method for imidacloprid determination on glassy carbon electrode.
Naziv: Deaeration method for imidacloprid determination on glassy carbon electrode.
Autori: Đurović, Ana  ; Stojanović, Zorica S.  ; Grahovac, Nada L.  ; Kravić, Snežana  ; Suturović, Zvonimir ; Švarc-Gajić, Jaroslava V.  ; Milanović, Spasenija 
Godina: 2014
Publikacija: Proceedings, II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” (FoodTech Congress), Novi Sad, 28-30.10. 2014.
Izdavač: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-043-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 171-175
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400945
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3307
URL: https://microbio.csic.es/wp-content/uploads/2022/05/II-Food-Tech-International-Congress-Proceedings.pdf
Projekat: Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.