Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in chemical composition of pericarp and seed during postharvest treatment of pepper (Capsicum annum) fruits intended for paprika production
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Changes in chemical composition of pericarp and seed during postharvest treatment of pepper (Capsicum annum) fruits intended for paprika production | Аутори: | Kevrešan, Žarko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | IV Postharvest symposium with workshop: Postharvest storage of vegetables and fruits in western Balkan countries. Sombor | Издавач: | Novi Sad : Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 54-54 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401565 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.