Резултати

еНаука >  Резултати >  Upotreba biljnih ekstrakta u konzervisanju proizvoda od mesa
Назив: Upotreba biljnih ekstrakta u konzervisanju proizvoda od mesa
Аутори: Kurćubić, Vladimir S.  ; Slavica Vesković
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-74-0 Претражи идентификатор
Колација: br. 2 str. 503-508-509
VBS COBISS: 18659337
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18659337#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401570
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.