Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Upotreba biljnih ekstrakta u konzervisanju proizvoda od mesa
Naziv: Upotreba biljnih ekstrakta u konzervisanju proizvoda od mesa
Autori: Kurćubić, Vladimir S.  ; Slavica Vesković
Godina: 2020
Publikacija: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Izdavač: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-87611-74-0 Pretraži identifikator
Kolacija: br. 2 str. 503-508-509
VBS COBISS: 18659337
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18659337#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401570
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.