Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of results of sensory and chemical and physico-chemical investigations of fresh chilled beef packaged in vacuum during storage in retail conditions
Назив: Comparison of results of sensory and chemical and physico-chemical investigations of fresh chilled beef packaged in vacuum during storage in retail conditions
Аутори: Lukić, Mirjana  ; Vranić, Danijela  ; Turubatović, Lazar; Petrović, Zoran  ; Milićević, Dragan  ; Karan, Dragica  ; Milijašević, Milan  
Година: 2013
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 1 str. 21-32
DOI: 10.5937/tehmesa1301021l
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/403858
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.