Резултати

еНаука >  Резултати >  Natural Antioxidants from Seeds and Their Application in Meat Products
Назив: Natural Antioxidants from Seeds and Their Application in Meat Products
Аутори: Munekata, Paulo E.S.; Gullon, Beatriz; Pateiro, Mirian; Tomašević, Igor  ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M.
Година: 2020
Публикација: Antioxidants
ISSN: 2076-3921 Antioxidants Претражи идентификатор
Издавач: MDPI, BASEL
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 9 str. 815-815
DOI: 10.3390/antiox9090815
WoS-ID: 000580945400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85092536670
PMID: 32883005
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5294
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/404707
Пројекат: GAIN (Axencia Galega de Innovacion) [IN607A2019/01]
Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO, Spain) "Juan de la Cierva" program [FJCI-2016-29486]
CYTED [116RT0503]
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

48
SCOPUSTM
20
PubMed CentralTM
31
OpenCitations
45
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца