Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different solvents on antioxidant capacity of extrcts from red elderberry (Sambucus racemosa L.) fruit
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of different solvents on antioxidant capacity of extrcts from red elderberry (Sambucus racemosa L.) fruit | Аутори: | Miljković Vojkan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts 13th symposium „Novel technologies and economic development“, Leskovac, October, 18-19, 2019. University of Niš, Faculty of Technology, Leskovac | Издавач: | Leskovac : Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-35-0![]() ![]() |
Колација: | str. 95-95 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/405204 | URL: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/en/bib/279403020 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.