Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different solvents on antioxidant capacity of extrcts from red elderberry (Sambucus racemosa L.) fruit
Назив: Influence of different solvents on antioxidant capacity of extrcts from red elderberry (Sambucus racemosa L.) fruit
Аутори: Miljković Vojkan  ; Đorđević Biljana  ; Todorović Zoran  ; Veljković Vlada ; Marković, Marija S.  ; Nikolić Ljubiša  ; Nikolić Goran  
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts 13th symposium „Novel technologies and economic development“, Leskovac, October, 18-19, 2019. University of Niš, Faculty of Technology, Leskovac
Издавач: Leskovac : Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-35-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 95-95
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/405204
URL: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/en/bib/279403020
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.