Резултати

еНаука >  Резултати >  Fumonisins in food: Organic versus conventional
Назив: Fumonisins in food: Organic versus conventional
Аутори: Vuković G.  ; Bursić, Vojislava  ; Vlajković J.; Starović M.  ; Pavlović S.; Aleksić G.  ; Kuzmanović s.
Година: 2014
Публикација: Proceedings: II International congress “Food technology, quality and safety”, Novi Sad, Serbia, 28-30. 10.2014.
Издавач: Novi Sad: Tehnološki fakultet, Univerzitet Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 638-643
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406466
URL: https://microbio.csic.es/wp-content/uploads/2022/05/II-Food-Tech-International-Congress-Proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.