Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Fumonisins in food: Organic versus conventional | Аутори: | Vuković G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings: II International congress “Food technology, quality and safety”, Novi Sad, Serbia, 28-30. 10.2014. | Издавач: | Novi Sad: Tehnološki fakultet, Univerzitet Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8![]() ![]() |
Колација: | str. 638-643 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406466 | URL: | https://microbio.csic.es/wp-content/uploads/2022/05/II-Food-Tech-International-Congress-Proceedings.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.